Logo

De Drakentemmers

de streekclub voor mensen van Gent en omstreken

Nieuws

Het nieuwe Academiejaar komt er aan!

Beste leden en sympathisanten, Het nieuwe academiejaar komt er aan en en dat betekent dat er al agenda's gepland worden. Op 29 september vindt onze openingscantus plaats! Een datum die velen zullen willen vrijhouden is 27/10 voor de Gulden Draak cantus! Verder is voor aspirant leden 10/11 een belangerijke datum, dan vind namelijk de doop plaats. Ut vivat, cresceat et floreat, De Drakentemmers

Nieuw Praesidium

Proficiat aan het nieuwe praesidium 2017-2018! Praeses: Klaas Verhoeven v. Nemo; Quaestor: Jana Van Hecke v. Blauw; Ab-actis: Mieke Tackaert v. Vlotje; Major Schachtorum: Fiona Van Eetvelde v. Tijgertje; Vice-Praeses: Jannes De Smet v. James; Veel succes, dit wordt zonder twijfel weer een mooi jaar. Ut Vivat, Crescat et Floreat De Drakentemmers!

Laaste weken huidig praesidium

De voorlaatste week onder het huidig praesidium is ingegaan, maar er staat nog heel wat te gebeuren: schachten ontgroenen, een algemen ledenvergadering houden, het nieuwe praesidium kiezen en afscheid nemen van de laatstejaars. Deze activiteiten zijn enkel toegankelijk voor onze leden. Indien je geen lid bent, kan je komend jaar altijd de schachtenstal vervoegen. Ut Vivat, Crescat et Floreat De Drakentemmers!

Komende evenementen:

27
okt

Gulden Draak Cantus

Bierologie

Vind ons in ons clubcafé:

Bierologie